05 آذر 1403 ساعت 09:13

تازه های خبری:

به گزارش روزپلاس به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، شامگاه روز گذشته بیست و یکم اسفند ۱۴۰۰ به همت دانشگاه سوره «آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان سیرجان» با حضور تعدادی از داوران و برگزیدگان این جشنواره در این دانشگاه برگزار شد.

محمدعلی ایران‌نژاد «مدیرعامل موسسه فرهنگی معراج اندیشه گل گهر سیرجان» که این جشنواره به مشارکت این موسسه برگزار شد ضمن تشکر از داوران و نویسندگان حوزه کودک و نوجوان که آثار خود را به این جشنواره ارسال کردند اظهار داشت: این مراسم قرار بود در سیرجان برگزار شود اما به دلیل همکاری دانشگاه سوره و همچنین برای اینکه مسیر حضور برگزیدگان به این مراسم کوتاه‌تر شود این اختتامیه در پایتخت برگزار شد.

باید به حوزه ادبیات کودک و نوجوان توجه جدی شود

وی با تأکید بر اینکه باید به حوزه ادبیات کودک و نوجوان توجه جدی بشود و جای این جشنواره در کشور خالی بود افزود: اگرچه تلاش‌های خوبی در حوزه داستان کودک در کشور شده است اما هنوز به مرز ایده آل نرسیده است و جا دارد در این مسیر تلاش‌های مضاعفی انجام بشود و یکی از اهداف ما از برگزاری این جشنواره «جریان سازی» در این حوزه بوده است.

هزینه کردن در حوزه کودک ضروری است

مدیرعامل موسسه فرهنگی معراج اندیشه گل گهر، هزینه کردن در حوزه داستان‌نویسی کودک و نوجوان را برای توسعه و ارتقاء این حوزه لازم و ضروری دانست و با اشاره به کشور دانمارک که برای حوزه داستان نویسی؛ هزینه‌ها و جوایز بزرگی را متقبل می‌شود ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک نیز جوایز این جشنواره تبدیل به جایزه بزرگی برای انگیزه بخشی به نویسندگان این حوزه شود.

وی در پایان؛ راه‌اندازی خانه قصه‌های شاد، خانه بازی برای کودکان، خانه مهارت نوجوان، مرکز مشاوره، انتشار مجله معراج اندیشه و مجله شهر سفید را بخشی از فعالیت فرهنگی موسسه فرهنگی معراج اندیشه گل گهر بیان کرد.

صدرا پاریزی «دبیر اجرایی جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان سیرجان» نیز در سخنانی از موسسه معراج اندیشه گل گهر به‌عنوان تنها نهاد فرهنگی کشور یادکرد که سالهاست در شهر سیرجان در حوزه فرهنگی پای‌کار است.

وی ضمن تشکر از تمامی داوران به‌ویژه داوران کودک و نوجوان گفت: چندین سال است که با موسسه معراج اندیشه بر روی «داستان خلاق کودک» همکاری می‌کنیم و باوجودی که امسال در این جشنواره ۶۰ کودک داور داشتیم اما تعدادی از این داوران، تربیت‌یافته دوره‌های داستان خلاق هستند.

صدرا پاریزی خبر داد که در این جشنواره در بخش نوجوان ۳۱۶ اثر و در بخش کودک نیز ۳۱۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال‌شده است که این داستان‌ها نیز توسط سه گروه داوری شده‌اند.

رشد دو برابری شرکت‌کنندگان در جشنواره

دبیر اجرایی جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان سیرجان در پایان نیز خبر داد این جشنواره نسبت به سال گذشته از رشد دو برابری به لحاظ شرکت‌کنندگان برخوردار بوده است.

در ادامه نیز قاسم اکبری «مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی سوره» ضمن خرسندی از همکاری دانشگاه سوره با این جشنواره گفت: باید برای تربیت نسل آینده در خصوص اندیشه ورزی تلاش کنیم تا فردا عملکرد خوبی برای فرزندان خود در این زمینه داشته باشیم.

در پایان نیز از برگزیدگان این جشنواره که از اقصی نقاط کشور حضور داشتند با اهدای لوح و جایزه نقدی یک، دو، سه و چهل میلیون تومانی تقدیر شد.

You have no rights to post comments

پر بازدیدترین اخبار

آخرین خبرها

مطالب مرتبط


تمامی حقوق برای پایگاه خبری آوای سیرجان محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Template Design:Dima Group