رییس بهزیستی سیرجان گفت:معمولا سن ۱۵تا۱۸سالگی آغاز آماده سازی شغلی است و بهزیستی برای آماده سازی شغلی فرزندان برنامه ای ویژه دارد.
مهتاب حسینی، با اشاره به لزوم تعامل وهمکاری همه مسئولین ودستگاههای اجرایی وحمایتی به منظور ساماندهی مسائل اجتماعی گفت: سیاست کلی بهزیستی در این خصوص حضور فرزندان در آغوش خانواده میباشد.
او افزود: اماگاهی اوقات به علت اینکه خانوادهها درگیر مشکلات (بیماری، فوت و...) میشوند فرزندان به مراکز نگهداری سپرده میشوند، اما قرار نیست همیشه در مرکز باشند و مدت زمانی را میهمان مرکز هستند که با برطرف شدن مشکل از سمت خانواده به آغوش خانواده باز میگردند و یا بعد از سن ۱۸سالگی از مرکز ترخیص میشوند که حمایتهای بهزیستی از این فرزندان پس از ترخیص از مراکز نیز ادامه دار میباشد.
حسینی افزود: معمولا سن ۱۵تا۱۸سالگی آغاز آماده سازی شغلی است و بهزیستی برای آماده سازی شغلی فرزندان برنامه ویژه دارد و این فرزندان با همکاری مددکاران و مسئولین فنی و باتوجه به علایق و استعدادشان به حرفه آموزی میپردازند تا پس از ترخیص توان تشکیل یک زندگی مستقل وبی دغدغه را دارا باشند ضمن اینکه تا هر زمان فرزندان در حال ادامه تحصیل در هر مقطعی باشند مورد حمایت کامل بهزیستی قرار دارند.
آقا خانی، رییس اداره کار، رفاه و تامین اجتماعی نیز گفت: ایجاد زمینه پیشرفت واستقلال کودکانی که به هر دلیل از آغوش گرم خانوادهها دور مانده اند خدمتی است که بی تردید مورد توجه خاص و ویژه پروردگار خواهد بود ونتایج ارزنده آن مستقیما به جامعه بر میگردد.
او در ادامه خطاب به فرزندان مقیم این مراکز افزود: تجربه به ما آموخته ونشان داده که شکوفایی پایدار از دل تنگناها وسختیها رشد کرده وشاخص میشود لذا شما بایستی با استفاده حد اکثری از امکانات موجود سختیها ومشکلات را به فرصت وپله پیشرفت تبدیل کنید.