مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب ۲ خط تولیدی یک واحد تولیدی مواد غذایی در سیرجان خبر داد.
حمید شاهدادی گفت: یک واحد تولیدی موادغذایی در شهر سیرجان به علت آلودگی میکروبی، نتایج منفی pms و نداشتن انطباق محصول فرستاده شده به آزمایشگاه و همچنین رعایتنکردن نکات بهداشتی که چندین بار هم به صورت کتبی و شفاهی به مسؤل فنی آن واحد تولیدی تذکر داده شده بود، به مدت ۶ ماه، تعلیق و پلمب شد.
مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان افزود: طبق قانون و در صورت مشاهده محصولات برند توقیف شده در سطح عرضه با خاطیان بهشدت برخورد خواهدشد.