رئیس فرودگاه سیرجان گفت: پیشنهاد میکنم شرکتهایی مثل گلگهر برای توسعه و پیشرفت خودشان به بحث تأسیس یک ایرلاین اختصاصی ورود کنند و به دنبال آن فشار از روی بخش بلیط شهرستان برداشته میشود و نمونه بارز آن شرکت سنگآهن چادرملو است که «یزد ایر» را تأسیس کرد.
به گزارش آوای سیرجان، موساییپور ادامه داد: اوایل سال جاری مرز هوایی فرودگاه سیرجان تثبیت شد و بعد از اتمام فاز دوم، در صورت داشتن درخواست مردمی، برای مسیرهایی که شرکتهای هواپیمایی برنامه بدهند آمادگی برای انجام پروازهای خارجی خواهیم داشت.
او افزود: از ابتدای امسال تا آبانماه، ۴۲۰ نشست و برخاست هواپیما در فرودگاه شهرستان را داشتیم و از این طریق ۲۶ هزار و ۹۸۲ مسافر جابهجا شدهاند.در شرایط قبل از بهسازی، سالانه به طور میانگین نشست و برخاست حدود هزار پرواز در فرودگاه سیرجان صورت میگرفت و ۱۰۰ هزار مسافر جابهجا میشدند.
موساییپور بیانکرد: به خاطر راهاندازی فاز اول، فرودگاه سیرجان از ابتدای آبانماه تقریباً تا پایان دیماه تعطیل شد. هماکنون فقط در طول روز، قادر به پذیرش هستیم و پروازهای تهران را پوشش میدهیم که به شهرستان کمک شود. فرودگاه شهرستان قبل از شروع بهسازی از ۱۱ مرکز استان دارای فرودگاه، تعداد پرواز و مسافر بیشتری داشت.
او ذکرکرد: برای فاز دوم و نهایی که مربوط به بهسازی سطوح پروازی و روشنایی باند است فرودگاه از اوایل اردیبهشتماه ۱۴۰۳ حدوداً به مدت ۴ ماه تعطیل و تکمیل میشود؛ سپس بهصورت ۲۴ ساعته به هر مسیری که متقاضی باشد و شرکتهای هواپیمایی درخواست بدهند؛ هیچ محدودیتی نخواهیم داشت.
موساییپور اضافه کرد: کمبود بلیط به شرکتهای هواپیمایی برمیگردد. در فرودگاه سیرجان علاوه بر پوشش شرکتهای معدنی و صنعتی، شهرهای اطراف مثل بافت، شهربابک، حاجیآباد و نیریز را چون نزدیکترین فرودگاه به آنها هستیم پوشش میدهیم.